ТОВ “Хопштайнер Україна” що на Житомирщині займається вирощуванням і переробкою хмелю. На підприємстві повідомили, що планують розширити лінійку сортів хмелю – як вітчизняних, так і імпортних, та збільшити кількість врожаю.

Про це в інтерв’ю виданню  The Ukrainian Farmer розповів директор компанії Микола Михайлов.

“Я все ще сподіваюся, що ми зможемо переконати корпорації, які мають пивоварні заводи в Україні, працювати на українському хмелю, – додав він. – Щоб задовільнити їхні вимоги, ми висадили імпортні сорти, яких в Україні раніше не було”.

На його думку переконливим агрументом для корпорацій має стати той факт, що якість українського та імпортного хмелю однакова, а от ціна на вітчизняний хміль для них буде економічно привабливою.

“Серед українських пивних заводів немає жодного, який мав би свої хмільники. Більшість з них завозять сировину з США та Німеччини, – підкреслив Микола Михайлов.

За матеріалами УкрАгроКонсалт

Александра Ильченко

Ніщо так не прикрашає наш агросектор, як блондинки 🙂

Відповісти

Введіть свій коментар!
Вкажіть, будь ласка, своє їм'я